Héra égők

Héra cserépkályha javítás:

Még nem késő, hogy az igazán nagy hidegek előtt átvizsgáltassa Héra cserépkályháját. A rendszeres karbantartással hosszú ideig hibamentesen üzemelhet az Ön Héra égős cserépkályhája, és garantálja, hogy a leghidegebb napokon sem fogj cserbenhagyni. Ha Héra Égő szerelésre van szüksége , vegye fel a kapcsolatot velünk és szakképzet kollégáin rövid határidőn belül megjavítják készülékét.

Héra Égő szerelését, karbantartását, szervizelését bízza mindig szakemberre, a családja és saját biztonsága érdekében. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha új gázkonvektor vásárlásáról, vagy régi készülék javításáról, karbantartásáról van szó! Kollégáink várják hívását!

Héra cserépkályha javítás, szerelése:

HÉRA cserépkályha gázégők, éves karbantartása, szakszerű tisztítása, javítása.
HÉRA cserépkályha gázkészülékek szerelése gyári vagy utánagyártott,  alkatrésszel.
Új vagy használt HÉRA Égő bekötése, beszerelése, beüzemelés természetesen GARANCIÁVAL.

A javított készülékekre gyártmánytól vagy típustól függően és a kicserélt alkatrészektől függően, fél évtől – maximum 2 évig GARANCIÁT VÁLLALUNK.

Minden fajtájú és típusú cserépkályha égő javítását vállaljuk.

Héra Égő általános leírása, használata

 

Héra-Égő, gáztüzelésű cserépkályhák

A gáztüzelésű cserépkályha tűzterében direkt erre a célra kifejlesztett – Héra égő – gázzal működő gázégő állítja elő azt a tüzet, ami a hőenergiát adja le, amely a kályhát átmelegíti. Tűztere nem igényel semmilyen átalakítást.

A cserépkályhának minden más fűtőtesttel szembeni legnagyobb előnye, hogy a termelt hőt a cserép felveszi és egyenletesen (nem hirtelen hűl ki) adja át a fűtendő helyiségnek. A cserépkályhák képességét használja ki a Héra Égő is, amit kifejezetten cserépkályhákba terveztek, hogy kiváltsa a fa és egyéb más tüzelőanyagokkal történ bajlódást. A Héra cserépkályhaégő berendezéseket természetesen lakószobák fűtésére használják még mind a mai napig is. Az égőberendezés kettős biztonsággal működik, higiénikus hiszen nem kell a fával, vagy a szénnel bajlódni, kezelése pedig olyan egyszerű és kényelmes, mint egy konvektoré.

Héra-Égő biztonsági rendszere

A Héra Égő kétszeres gyújtóláng-biztosítású. Kerámia kupak védi, bimetál-szeleppel rendelkezik, elektromos árammal gerjesztett szikra gyújtja be a gázt a cserépkályhába.

Héra Égő begyújtásának menete

Mielőtt begyújtjuk a kályhát, jól ki kell szellőztetni, 5 de inkább 10 percig szellőztessük. Áteresztő-csapot ki kell nyitni, forgatókerék gombot be kell nyomni és balra, ütközésig elfordítani. A gyújtás jelzése ezáltal a Héra Égő burkolatának jelzése alá kerül.

A gyújtógombot ütközésig benyomva és nyomva tartva, mindeközben a gyújtókereket gyors mozdulattal megforgatva szikráztatjuk a készüléket.

A perforált lemezen keresztül jól látható, hogy begyulladt a láng. Körülbelül egy percen belül meg fog gyulladni a főláng is, ami az égősor begyulladásából jól látható. A gyújtógombot csak ez után szabad elengedni és a burkolaton lévő gomb benyomása után a forgatókereket teljesen fel lehet csavarni, tehát nagy láng állásba állítani.

Ha a gombot a főláng begyulladása előtt elengedjük, vagy a főláng begyulladása után a gombot nem állítják nagy láng-állásba, a begyújtást sajnos újra meg kell ismételni. Le kell zárni a csapot és minimum 5 perces várakozás/szellőztetés után a fent leírt módon újra kell kezdeni a begyújtást … most már a helyes módon lehetőség szerint.

A szoba fűtése a teljes- és takarékállás között a műanyag fogantyús csap tetszőleges beállításával szabályozható. A folyamatos kis teljesítményű fűtés a leggazdaságosabb. A forgatókerék „0” állásba fordításával kapcsolható ki a készülék, FONTOS, HOGY KIKAPCSOLÁS UTÁN az áteresztő-csapot is el kell zárni.

A HÉRA ÉGŐT sikertelen begyújtás esetén, 5 percen belül újragyújtani tilos!

previous arrow
next arrow
Slider