Héra égők

Héra cserépkályha javítás:

Még nem késő, hogy az igazán nagy hidegek előtt átvizsgáltassa Héra cserépkályháját. A rendszeres karbantartással hosszú ideig hibamentesen üzemelhet az Ön Héra égős cserépkályhája, és garantálja, hogy a leghidegebb napokon sem fogj cserbenhagyni. Ha Héra Égő szerelésre van szüksége , vegye fel a kapcsolatot velünk és szakképzet kollégáin rövid határidőn belül megjavítják készülékét.

Héra Égő szerelését, karbantartását, szervizelését bízza mindig szakemberre, a családja és saját biztonsága érdekében. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk.Forduljon hozzánk bizalommal, ha új gázkonvektor vásárlásáról, vagy régi készülék javításáról, karbantartásáról van szó! Kollégáink várják hívását!

Héra cserépkályha javítás, szerelése:

HÉRA cserépkályha gázégők, éves karbantartása, szakszerű tisztítása, javítása.
HÉRA cserépkályha gázkészülékek szerelése gyári vagy utánagyártott,  alkatrésszel.
Új vagy használt HÉRA Égő bekötése, beszerelése, beüzemelés természetesen GARANCIÁVAL.

A javított készülékekre gyártmánytól vagy típustól függően és a kicserélt alkatrészektől függően, fél évtől – maximum 2 évig GARANCIÁT VÁLLALUNK.

Minden fajtájú és típusú cserépkályha égő javítását vállaljuk.

Héra Égő általános leírása, használata

 

Héra-Égő, gáztüzelésű cserépkályhák

A gáztüzelésű cserépkályha tűzterében direkt erre a célra kifejlesztett – Héra égő – gázzal működő gázégő állítja elő azt a tüzet, ami a hőenergiát adja le, amely a kályhát átmelegíti. Tűztere nem igényel semmilyen átalakítást.

A cserépkályhának minden más fűtőtesttel szembeni legnagyobb előnye, hogy a termelt hőt a cserép felveszi és egyenletesen (nem hirtelen hűl ki) adja át a fűtendő helyiségnek. A cserépkályhák képességét használja ki a Héra Égő is, amit kifejezetten cserépkályhákba terveztek, hogy kiváltsa a fa és egyéb más tüzelőanyagokkal történ bajlódást. A Héra cserépkályhaégő berendezéseket természetesen lakószobák fűtésére használják még mind a mai napig is. Az égőberendezés kettős biztonsággal működik, higiénikus hiszen nem kell a fával, vagy a szénnel bajlódni, kezelése pedig olyan egyszerű és kényelmes, mint egy konvektoré.

Héra-Égő biztonsági rendszere

A Héra Égő kétszeres gyújtóláng-biztosítású. Kerámia kupak védi, bimetál-szeleppel rendelkezik, elektromos árammal gerjesztett szikra gyújtja be a gázt a cserépkályhába.

Héra Égő begyújtásának menete

Mielőtt begyújtjuk a kályhát, jól ki kell szellőztetni, 5 de inkább 10 percig szellőztessük. Áteresztő-csapot ki kell nyitni, forgatókerék gombot be kell nyomni és balra, ütközésig elfordítani. A gyújtás jelzése ezáltal a Héra Égő burkolatának jelzése alá kerül.

A gyújtógombot ütközésig benyomva és nyomva tartva, mindeközben a gyújtókereket gyors mozdulattal megforgatva szikráztatjuk a készüléket.

A perforált lemezen keresztül jól látható, hogy begyulladt a láng. Körülbelül egy percen belül meg fog gyulladni a főláng is, ami az égősor begyulladásából jól látható. A gyújtógombot csak ez után szabad elengedni és a burkolaton lévő gomb benyomása után a forgatókereket teljesen fel lehet csavarni, tehát nagy láng állásba állítani.

Ha a gombot a főláng begyulladása előtt elengedjük, vagy a főláng begyulladása után a gombot nem állítják nagy láng-állásba, a begyújtást sajnos újra meg kell ismételni. Le kell zárni a csapot és minimum 5 perces várakozás/szellőztetés után a fent leírt módon újra kell kezdeni a begyújtást … most már a helyes módon lehetőség szerint.

A szoba fűtése a teljes- és takarékállás között a műanyag fogantyús csap tetszőleges beállításával szabályozható. A folyamatos kis teljesítményű fűtés a leggazdaságosabb. A forgatókerék „0” állásba fordításával kapcsolható ki a készülék, FONTOS, HOGY KIKAPCSOLÁS UTÁN az áteresztő-csapot is el kell zárni.

A HÉRA ÉGŐT sikertelen begyújtás esetén, 5 percen belül újragyújtani tilos!

previous arrow
next arrow
Slider